Марио Василев - Рехабилитатор

За мен

Казвам се Марио Василев и съм Вашият Рехабилитатор, както ме познават хората от социалните мрежи! Занимавам се с Рехабилитация вече повече от 6 години и бих заявил, че изключително много обичам работата си, затова навсякъде казвам, че възстановените ми пациенти и техните постигнати резултати са моята визитна картичка!

Завършил съм Медицинския университет в Плевен, но смятам, че всяко висше образование е една добра обща култура. Най-доброто училище е практиката в живота! Това, на което ме е научил контактът с всеки мой пациент не бих го заменил и за най-великия и достоверен учебник.

Забелязвам един голям МИНУС, който съм приел да превърна в ПЛЮС чрез ежедневните ми видеа и всичко, което правя. Смятам, че ако хората знаят повече за това как функционира тялото им, ще могат сами да преценяват дали се грижат достатъчно адекватно за тази перфектна машина, каквато е нашият организъм. Най-голямото ми желание и дори бих нарекъл МЕЧТА, е да се срещам с колкото е възможно повече хора ПРЕДИ, а не СЛЕД болничното легло.

1000 ч.+
Практически опит
+
Доволни пациенти
+
Безплатни обучителни видеа във Facebook